Meteen naar de content

Winter wijn en spijs bij Florent

Wie even wil ontsnappen aan de gure winterdagen, moet de komende maanden zeker een bezoekje brengen aan Florent. Zodra je de zaak binnenstapt komt de warmte je tegemoet. Niet alleen dankzij het stijlvolle interieur, maar ook door Chef Robert en zijn team die je meteen thuis laten voelen. Net als de wijnen en gerechten op de kaart, vullen Robert en sommelier Jessie elkaar perfect aan. Hij selecteert de mooiste ingrediënten voor het menu en zij gaat vol passie aan de slag om hier heerlijke wijnen bij te schenken.

Schrijver Robin den Besten ging voor UTRG magazine op bezoek bij het team van Florent. En zoals ze zelf zegt, is ze nu ook fan van het restaurant aan het Visschersplein. Waarom? Dat lees je in UTRG magazine #1.

Tekst: Robin den Besten | Fotografie: Caroline Martinot

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd..

Laatste nieuws

Winter wijn en spijs bij Florent

Wie even wil ontsnappen aan de gure winterdagen, moet de komende maanden zeker een bezoekje brengen aan Florent.

Lees verder
Nieuw LEVEN! In Utrecht

Niet alleen UTRG is nieuw geland in de stad maar veel ondernemers met ons waagden dit seizoen de sprong. Voor UTRG magazine bezochten we een paar van de leukste nieuwkomers.

Lees verder
Centraal Museum opent alle deuren

Op 16 december opent het Centraal Museum, na een grondige verduurzamingsrenovatie, de nieuwe collectie-opstelling. Wij spraken directeur Bart Rutten over de nieuwe route en de collectie. 

Lees verder
Yvette en Phoenix over hun tweede leven

“Eindelijk valt alles op z’n plek” Twee mensen. Twee verhalen. Allebei hebben ze een lange zoektocht achter de rug. Iedere transgenderpersoon heeft een ander pad.

Lees verder

Winkelwagen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen

Selecteer opties